Roland HP704-CH

Ny

Premium udseende og autentisk spillefornemmelse med 4-højttalers lydsystem.

Flere detaljer

1 Enhed

14 690,00 DKK

Skriv på ønskelisten

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

478 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 14.690 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 478 kr. Samlede kreditomkostninger 2.484 kr. Samlet tilbagebetaling 17.174 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 10,95%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere

Yderligere information

HP704 giver stil, spillefornemmelse og en krystalklar lydprojektion, som man forventer af et førsteklasses klaver. Med det slanke, sofistikerede design, gør det klaver indtryk, uanset hvor du spiller, og de forskellige farver sikrer, at det passer overalt. Det avancerede PHA-50 klaviatur, de indbyggede tutorials-funktioner og Bluetooth-tilslutning med musikprogrammer betyder, at du altid kan hente inspiration til at spille, udforske og forbedre dit spil. Og det høje, elegante kabinet rummer et stærkt 4-vejs højttalersystem, der leverer en dynamisk lyd, der fylder hele rummet når du spiller - eller når du slapper af og streamer din yndlingsmusik ud over klaverets højttalersystem.

Et flot og elegant design, der giver dig lyst til at spille.

Et fantastisk klingende piano skal også se godt ud. HP704 giver dig lyst til at spille med sit elegante ydre. Lige fra det høje og slanke kabinet med de elegante forben og de raffinerede kurver, der er baseret på designkonceptet fra Rolands flagskib LX Series. For alle tre modeller gælder det, at finishen er nøje udvalgt og omhyggeligt fremstillet, så du kan vælge et klaver, der virkelig tager sig godt ud hjemme i stuen. Også kabinettet er designet til at levere den bedst mulige lyd, uanset hvor det er placeret.

Udtryk din musikalitet med det responsive PHA-50 klaviatur.

En fantastisk lyd får dig til at spille bedre. HP704’erens SuperNATURAL teknologi gengiver essensen af et akustisk klaver i hver eneste tangent. Og mens du spiller, høres din musikalske præstation gennem et avanceret 4-højttalers Acoustic Projection System, der leverer en klar diskant, en varm bund og alt derimellem. De fire højttalere er er optimeret i to par inde i instrumentet, og hvert par er optimeret til at levere fremragende lydgengivelse i klaverets dynamiske område. Uanset om du spiller på klaveret eller afspiller streaming musik, høres din musik med krystalklar skarphed.

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Roland HP704-CH

Roland HP704-CH

Premium udseende og autentisk spillefornemmelse med 4-højttalers lydsystem.

11 andre produkter i den samme kategori: